Botsing na inhaalmanoeuvre op Grafhorsterweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Grafhorsterweg-IJsselmuiden-05IJSSELMUIDEN – Op de Grafhorsterweg zijn dinsdagmorgen twee auto’s met elkaar in botsing gekomen nadat beide bestuurders bezig waren met een inhaalmanoeuvre. De twee bestuurders zijn onderzocht door het ambulancepersoneel maar na controle bleek dat er geen letsel was.

De brandweer van Kampen en IJsselmuiden werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren bij het bevrijden van de automobilisten maar bij aankomst van de hulpdiensten stonden beiden al naast hun voertuigen. De twee waren allebei bezig om fietsers in te halen en kwamen op het midden van de weg met de aanrijding als gevolg. Door de klap raakten beide voertuigen zwaar beschadigd en moesten worden afgevoerd door bergingsbedrijf Wolves.