Gewonde bij steekpartij winkelcentrum Holtenbroek

Henry-Wallinga©-Steekpartij--wc-Holtenbroek-Zwolle-10ZWOLLE – Bij het winkelcentrum Holtenbroek aan het Bachplein is maandagmiddag een vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. De dader, een 32-jarige inwoner van Amsterdam, zou vrijwel direct door de politie zijn opgepakt. Volgens omstanders zou de oorzaak van de steekpartij gezocht moeten worden in de relationele sfeer.

Het incident vond rond kwart voor drie plaats ter hoogte van het Kruidvat. Een gedeelte van het winkelcentrum en het naastgelegen parkeerterrein werd ruim afgezet in verband met het onderzoek. De recherche heeft op de locatie foto’s gemaakt en bepaalde stukken veiliggesteld. Het slachtoffer, een 28-jarige vrouw uit Zwolle, werd meerdere keren met een mes geraakt en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis

De politie roept eventuele getuigen van het incident op zich te melden.