Bromfietser breekt been na aanrijding met auto

Henry-Wallinga©-Ongeval-Bromfiets-Nieuwkeusen-05NIEUWLEUSEN – Op de H.J. Eshuisweg is zaterdagmiddag rond half vijf een bromfietser gewond geraakt. De jongeman kwam in een bocht in botsing met een personenauto. De bromfietsbestuurder werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Volgens verklaringen kwam de bromfietser, een 26-jarige man uit Nieuwleusen, iets te ruim in de bocht waarna hij schrok van een tegemoet komende auto. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De bromfietser kwam tegen de voorzijde van de auto en brak daarbij zijn been. De bestuurder van de auto, een 52-jarige man uit Nieuwleusen, bleef ongedeerd.

Vanwege de duidelijke verklaringen werd er door de politie verder geen onderzoek ingesteld. Wel heeft het aanwezige team van agenten een aantal overzichtsfoto’s gemaakt mocht dit voor een eventueel onderzoek nodig zijn.