Taxi klem op paaltjes na black-out van chauffeur

Henry-Wallinga©-Taxi-Black-out-Zwolle-03ZWOLLE – Op het Stationsplein is in de nacht van donderdag op vrijdag een taxibusje op een paar paaltjes gereden. Het eenzijdige ongeval gebeurde toen de taxichauffeur een black-out kreeg waarna de taxi van de taxistandplaats reed, vervolgens de weg over schoot rakelings langs een boom om uiteindelijk op een paaltje tot stilstand te komen.

De brandweer werd ook vanwege dit ongeval opgeroepen maar hoefde niet in actie te komen. De man is onderzocht in een ambulance. Na dit onderzoek is hij door de ambulancemedewerkers naar huis gebracht.

Op het moment van de black-out zaten er geen passagiers in de taxi. Bergingsbedrijf Wolves heeft de bus vakkundig van de paaltjes gehaald en overgebracht naar het taxibedrijf. De schade aan het voertuig leek op het eerste gezicht mee te vallen.