Auto botst tegen boom op Heerenweg in IJhorst

Henry-Wallinga©-Ongeval-Heerenweg-IJhorst-02IJHORST – Een automobilist is zondagavond op de Heerenweg in een flauwe bocht de macht over het stuur verloren en tegen een boom gebotst. Hierbij werd zijn voertuig totaal verwoest maar de bestuurder bleef ongedeerd.

De man reed vanuit IJhorst op de Heerenweg, botste met de rechterachterzijde van de auto tegen een boom waarna de auto enkele malen over de weg tolde om vervolgens aan de linkerzijde van de weg tegen een andere boom tot stilstand te komen. Door de klap sloeg de complete achteras onder de auto vandaan.

Na een korte controle in een ambulance kon de bestuurder bij berger Hooikammer instappen die de man even thuis bracht. De vernielde Volkswagen Golf werd naar het depot in Staphorst gebracht. De politie heeft de nodige gegevens vastgelegd van het ongeval.