Keukenbrand aan de Dommelerdijk in Nieuwleusen

Henry-Wallinga©-Dommelerdijk-Nieuwleusen-05NIEUWLEUSEN – In een woning aan de Dommelerdijk in Nieuwleusen is zondagavond veel schade ontstaan door een brand. De brand in de keuken werd door de bewoners rond 18:00 uur opgemerkt waarop gelijk alarm werd geslagen.

De brandweer van Nieuwleusen kreeg al snel door van de alarmcentrale dat er zich in het pand geen personen meer bevonden. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele straat al vol met rook. De brand bleef beperkt tot de keuken maar veroorzaakte wel veel rookschade in de rest van de woning. Voor de bewoners zal dan ook tijdelijk elders onderdak gezocht moeten worden.

Een deel van de Dommelerdijk was door de politie afgesloten voor al het verkeer om de brandweer zoveel mogelijk werkruimte te geven.