Motorrijder te water na aanrijding met auto

Henry-Wallinga©-Groensland-Rouveen-06ROUVEEN – Op de kruising van het Groensland met de Klaas Kloosterweg West zijn een motorrijder en een auto met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart voor vier kregen de hulpdiensten de melding van het ongeval met letsel . Door de aanrijding met de auto kwam de motorrijder met motor en al te water.

Een automobilist die op de Klaas Kloosterweg reed richting de Hasselterweg (N377) zag de motorrijder, die rechts vanaf het Groensland de kruising over wilde, over het hoofd. De man uit Nieuwleusen die samen met zijn vrouw aan het toeren was, kon zelf weer aan wal klimmen en is onderzocht in de inmiddels gearriveerde ambulance. De man had wonder boven wonder geen letsel. Ook de automobilist bleef ongedeerd. Zowel de auto als de motor zijn door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.