Kop staart aanrijding op Hoogeveenseweg

Henry-Wallinga©-Hoogeveenseweg-Meppel-01MEPPEL – Op de Hoogeveenseweg heeft dinsdagmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Tussen de verkeerslichten van de afrit A32 en het ziekenhuis botste een automobilist achter op de dagelijkse file voor de verkeerslichten. De man had te laat opgemerkt dat het verkeer stil stond en botste op zijn voorganger. De vrouw die in dit voertuig zat klaagde over pijn maar kon zelf uit de auto stappen.

Zij werd ter plekke onderzocht in een ambulance maar behoefde verder geen medische hulp. Ze had behalve spierpijn en een wat pijnlijke heup geen letsel. De veroorzaker had, behalve de schrik in de benen, geen letsel.

De Hoogeveenseweg richting De Wijk werd een tijdje geheel afgesloten voor al het verkeer. Na de inzet van de brandweer en de ambulance werd er één rijbaan weer vrijgegeven. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de voertuigen afgesleept.