Overval op Cafetaria-Shoarma De Dolfijn

Henry-Wallinga©-Overval-Dolfijn-Zwolle-02ZWOLLE – Dinsdagavond 18 februari rond 23.30 uur is een medewerker van cafetaria De Dolfijn aan de Assendorperstraat overvallen.Daarbij werd hij bedreigd met een handvuurwapen, waarbij geld werd geëist. De overvaller ging er onverrichter zake vandoor en rende de Assendorperstraat in, in de richting van de Dominicanenkerk.

De overvaller is een getinte man van 1.80 meter lang en spreekt goed Nederlands met een ‘buitenlands’ accent. Hij was gekleed in een donkere jas met capuchon en hij had zijn gezicht bedekt. Daarbij waren alleen zijn ogen zichtbaar.

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze overval te maken heeft – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de overval is ene onderzoek gestart.