Snorfietser gewond bij aanrijding met auto

Henry-Wallinga©-Puttenstraat-Genemuiden-07GENEMUIDEN – Een snorfietser is maandagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De 21 jarige snorfietser reed richting de industriehaven toen hij ter hoogte van de kruising met de Puttenstraat aangereden werd. Een tegemoet komende automobilist wilde linksaf de Puttenstraat inrijden maar zag daarbij de snorfietser over het hoofd met een botsing als het gevolg.

De bestuurder werd door de klap van zijn snorfiets geslagen en kwam enkele meters verder hard op de grond. Een team van de verkeersongevallenanalyse kwam voor een uitgebreid onderzoek. Omdat zowel de auto als de snorfiets verplaatst waren na het ongeval werd het voor de heren een beste puzzel.

De snorfietser is met o.a. een gebroken bovenbeen overgebracht naar een ziekenhuis. De jongeman is volgens agenten dezelfde avond nog geopereerd. De bestuurder van de auto, een 77-jarige plaatsgenoot, kwam met de schrik vrij.