Botsing op beruchte kruising in Meppel

Henry-Wallinga©-Handelsweg-Meppel-05MEPPEL – Op de kruising van de Handelsweg met de Edison heeft donderdagmiddag een flinke aanrijding plaatsgevonden. Een bestuurster van een rode Opel Astra kwam vanuit de Setheweg en wilde rechtdoor de Edison inrijden. Daarbij zag ze een van rechts naderende automobiliste uit Meppel op de voorrangskruising over het hoofd. Met een flinke klap kwamen beide voertuigen met elkaar in aanraking. De Peugeot van de vrouw uit Meppel boorde zich diep in de flank van de Opel.

Wonder boven wonder kwamen beide vrouwen ongeschonden uit het voertuig. Zelfs de opgeroepen brandweer was niet nodig en konden spoedig weer richting kazerne. Berger Hooikammer heeft beide voertuigen afgevoerd. Klein detail: De Peugeot stond slecht 13 dagen op naam van de vrouw.