Gewonde bij aanrijding op oversteek Nieuwe Weg

Henry-Wallinga©-GroeneSteeg-Genemuiden-09GENEMUIDEN – Bij een aanrijding op de oversteek van de Groene Steeg en de Nieuwe Weg is zaterdagavond een vrouw uit Genemuiden gewond geraakt. De vrouw zat samen met twee manspersonen in de auto die richting Genemuiden reed. Een bestelbus kwam vanaf de Groene Steeg en wilde de Nieuwe Weg oversteken. Daarbij zag de bestuurder van deze bestelbus de van rechts naderende auto over het hoofd. Een zware aanrijding was het gevolg.

Door de klap raakte de auto van de vrouw onbestuurbaar en belande in de naast de weg gelegen sloot. De bestelbus kwam in tegengestelde richting tegen een verkeersbord tot stilstand. Alle inzittenden konden zelf het te water geraakte voertuig verlaten. De vrouw is op een wervelplank gefixeerd en voor controle overgebracht naar een ziekenhuis. Alle overige betrokkenen waren niet gewond.

Een tweetal medewerkers van de verkeersongevallendienst brachten het ongeval in kaart. Hiervoor namen zij de nodige foto’s en en werd een en ander nauwkeurig vastgelegd.

Bergingsbedrijf Hooikammer mocht de twee zwaar beschadigde voertuigen afslepen. Het verkeer werd ten tijde van het ongeval om beurten langs het ongeval geleid.