Gewapende overval op Mc Donalds

Henry-Wallinga©-Mc-Donalds-Zwolle-04ZWOLLE – De politie is gestart met een onderzoek naar de daders van de overval op fastfoodrestaurant McDonalds, aan de Floresstraat. De overval vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag 27 januari, rond middernacht. Twee mannen stapten zaterdag even na middernacht het fastfoodrestaurant aan de Floresstraat binnen en bedreigden de kassamedewerkster met een vuurwapen. De twee gingen er vervolgens vandoor met de kassalade met inhoud. Ze stapten in een kleine grijze auto en reden weg in de richting van de Indische buurt.

Politieonderzoek
De politie is meteen gestart met haar onderzoek en heeft met een hond de omgeving afgezocht. De dienst forensische opsporing heeft een sporenonderzoek ingesteld en getuigen worden opgespoord.
In het kader van het onderzoek zou de politie graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben of iets weten van deze overval. Ook klanten van de McDonalds die rondom 00.00 uur het restaurant hebben bezocht, zouden we graag spreken. U kunt bellen via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).