Auto met caravan geschaard op A28

STAPHORST – Op de A28 heeft vanmiddag een bestuurder van een auto met caravan en zijn hond de schrik van zijn leven. De man reed ter hoogte van tankstation Dekkersland toen de combinatie begon te slingeren. De man verloor de controle over zijn voertuig en schoot dwars de drukke snelweg over in de vangrail. Zijn caravan sloeg om en het geheel kwam met de neus in tegengestelde richting weer tot stilstand.

De man en zijn trouwe viervoeter kwamen ongeschonden uit de auto maar zullen hun vakantie even moeten uitstellen. De caravan werd bij het ongeval totaal vernield en werd evenals de auto afgesleept door bergingsbedrijf Hooikammer. Het drukke vakantieverkeer ondervond veel hinder. Twee van de drie rijstroken waren afgesloten voor dit incident zodat er al snel een flinke file ontstond.