Aanrijding tussen auto en truck op A28

ZWOLLE – Op de snelweg A28 heeft zich dinsdagmiddag opnieuw een ongeval tussen een vrachtauto en een personenauto voorgedaan ter hoogte van het industrieterrein Hessenpoort, maar nu op de rijbaan richting het noorden. Tijdens het wisselen van rijstrook kwamen de twee met elkaar in aanraking, hetgeen resulteerde in een flinke ravage.

De Audi A4 werd totaal vernield door de klap van de vrachtauto en de daaropvolgende tik in de vangrail. De bestuurster van de auto mocht na een kort onderzoek in de ambulance instappen in de wagen van berger Leerentveld.

Ook de vrachtautochauffeur mocht plaats nemen naast de chauffeur van de takelwagen.
Nadat de verkeersongevallenanalist alles had vastgelegd, mocht aannemersbedrijf van der Kolk met zijn veegwagen in actie komen om de resten van de weg te halen.

Tijdens de afhandeling van het ongeval waren alle rijbanen afgekruist en werd het verkeer over de vluchtstrook geleid. Hierdoor ontstond er een kleine file, die echter snel oploste, nadat alle rijbaan was vrijgegeven.