Twee gewonden bij ongeval

ROUVEEN – Op de kruising van de Klaas Kloosterweg met het Groensland in Rouveen zijn vanmorgen twee gewonden gevallen. Door een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten hierbij te water.

Brandweerkorpsen van Hasselt Staphorst en duikteams uit Zwolle en Hasselt werden opgeroepen voor dit ongeval.Één bestuurder is door duikers uit de auto gehaald en aan wal gebracht. De beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuizen in Zwolle en Meppel.

De bestuurder van de Opel Corsa reed op de Klaas Kloosterweg en zag een van rechts naderende Toyota Yaris over het hoofd. Op de kruising botste hij vol in de flank van de andere auto De verkeersongevallendienst van politie IJsselland kwam ter plaatse voor een onderzoek.

Beide voertuigen zijn totaal vernield en werden door berger Hooikammer afgevoerd.