Eenzijdig ongeval auto tegen boom Sint Jansklooster

Sint Jansklooster – De hulpdiensten werden vannacht verzocht met spoed naar de Barsbeek in Sint Jansklooster te gaan. Daar was volgens de melder een ongeval gebeurd. Op de Barsbeek ter hoogte van de Woldweg lag een personenauto op zijn kop. De bestuurder was zelf uit de totaal vernielde auto geklommen. De man is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

In een flauwe bocht was de bestuurder de controle over zijn voertuig verloren en botste met de rechtervoorkant van zijn auto tegen een boom. Door de klap sloeg de auto om en kwam ondersteboven op het asfalt terecht.

Omdat niet zeker was hoeveel personen er in het voertuig zaten werd door politie en brandweermensen de omgeving nagezocht op eventuele inzittenden. Nadat de man weer een beetje bij zijn positieven was werd duidelijk dat hij alleen in het voertuig zat. Hierop werd de zoekactie gestaakt.

Een medewerker van de Verkeersongevallendienst van de politie nam enkele gegevens op van het ongeval en nam de nodige foto’s. Na zijn werkzaamheden werd berger Hooikammer ingelicht om het wrak en de vele brokstukken van de weg te halen. Tegen 02:15 was slechts de beschadigde boom nog de stille getuige van het ongeval.