Partytent zorgt voor flinke overlast

HASSELT – Een grote partytent heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de nodige overlast gezorgd. De partytent stond op het parkeerterrein van een supermarkt maar werd door de harde wind vele tientallen meters door de lucht geblazen en midden in de Hendrik van Viandenstraat op de kop weer neergezet. Op zijn pad beschadigde de tent een zestal auto’s.

Van lichte lakschade tot een totaal vernielde achterruit was de opmaak na de verwoestende tocht door de lucht. Een automobilist trof de partytent aan ter hoogte van de wegversmalling en alarmeerde de politie. Nadat de tent was opgeruimd werd de balans opgemaakt aan schade. Enkele eigenaren van voertuigen werden door de politie uit bed gebeld om hun voertuig komen te bekijken en af te dichten om meer schade te voorkomen.

Bij daglicht kon de schade pas goed worden opgemaakt maar de eigenaar van de partytent zorgt dat zijn verzekering alle schade zal dekken.

Partytentverhuur Utrecht

Het gebruik van partytenten bij feestjes en evenementen is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en daarbij ook het aantal ongelukken en bijkomende schadeclaims. Veel mensen zetten hun partytent niet correct op en doen dit erg slordig, daarom altijd dubbel checken of alles goed gegaan is en bij twijfel om advies vragen.