Eenzijdig ongeval Oppen Swolle

ZWARTSLUIS- Op de Oppen Swolle heeft zondagmiddag rond 17:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een inwoner van Sint Jansklooster raakten op de dijk van Zwartsluis naar Vollenhove de controle over zijn voertuig kwijt.

In een bocht brak de achterkant van de auto uit en raakten de citroen Saxo onbestuurbaar. Na een flink stuk door een grasland te zijn geschoten kwam de auto, met daarin de jonge man en zijn bijrijdster, op de zijkant in een sloot tot stilstand. Het duo kon zelf uit de auto stappen en werd in een auto opgevangen.

Na een blaasproef door de politie, die resulteerde in de P van prima, mocht de bestuurder zijn weg vervolgen. De totaal vernielde auto, die nog maar 40 dagen in het bezit was van de man uit Sint Jansklooster, werd door de firma Hooikammer uit de sloot gehaald en afgevoerd.