Gewonde bij botsing op kruising Spoordijk Dekkersweg

STAPHORST – Op de kruising van de Spoordijk en de Dekkersweg zijn vrijdagmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte een automobilist gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de andere auto is gecontroleerd op letsel door een verpleegkundige, die met de rapid responder ter plaatse kwam. Zij bleek na een kleine controle ongedeerd.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder van de witte Peugeot bestelbus, rijdend op de Spoordijk, bij het oversteken van de kruising met de Dekkersweg een zwarte Volkswagen Lupo over het hoofd zag. Door de botsing kwamen beide voertuigen zwaar beschadigd naast de weg tot stilstand.

De politie kon van enkele getuigen een duidelijke verklaring opnemen zodat onderzoek van de verkeersongevallendienst niet nodig was. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee voertuigen afgevoerd.