Fietser aangereden door auto op Westenholterallee

henry-wallinga-ongeval-westenholterallee-zwolle-19ZWOLLE – Vrijdagmiddag is een jongeman op een fiets aangereden door een automobilist op de Westenholterallee. Hij raakte daarbij gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto werd in een politieauto afgevoerd. De 49-jarige man uit Zwolle bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

De 17-jarige fietser uit Zwolle werd bij de oversteek ter hoogte van de Branderweg op het achterwiel geraakt door de auto en kwam daarna hard ten val. Hij was onderweg naar zijn werk bij een horecagroothandel. Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval. De Westenholterallee werd in verband met het onderzoek door de verkeersongevallendienst volledig afgesloten.