Automobilist raakt onwel en botst op tegenligger

Henry-Wallinga©-Ongeval-Rondweg-Zwartsluis-01ZWARTSLUIS – Op de Rondweg is aan het begin van de avond een automobilist onwel geworden en in botsing gekomen met een tegenligger. De man reed vanaf de rotonde en wilde de Nieuweweg indraaien. Op dat moment werd de man onwel en botste op een andere auto.

Een ambulance was snel ter plaatse en ook werd via HartslagNu een oproep gedaan aan de aangesloten burgerhulpverleners. Ook een tweede ambulance was zeer snel op de ongevalslocatie. De man is gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het Isala ziekenhuis in Zwolle.

De bestuurster van de andere auto bleef ongedeerd. Medewerkers van de Wegenwacht, die toevallig in de buurt waren zorgden voor een veilige werkplek voor de hulpverleners door het verkeer via het naastgelegen tankstation te leiden. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee beschadigde voertuigen afgevoerd. De toestand van het slachtoffer is momenteel niet bekend.