Zoekactie naar vermiste man in Zwolle-IJsselkanaal

Henry-Wallinga©-Zoekactie-Zwolle-IJsselkanaal-13ZWOLLE – In het Zwolle-IJsselkanaal in de omgeving van de Voorsterbrug zijn politie en brandweer maandag 16 februari urenlang aan het zoeken geweest naar een vermiste man. Ook een politiehelikopter werd ingezet. De auto van de vermiste persoon stond onder de brug geparkeerd maar van de bestuurder was geen spoor te bekennen. De politie maakt zich dan ook ernstig zorgen.

Met speurhonden werd de ruime omgeving afgezocht. Brandweerduikers hebben in het water gezocht naar de man maar na ruim een uur werd deze zoekactie gestaakt. Door de brandweerduikers werd wel een grote tas uit het water gehaald. Of deze tas iets met de vermissing te maken heeft kon de politie niet vertellen.

De man is vanaf het weekend als vermist opgegeven. Meer informatie over de vermissing kon de persvoorlichter van de politie nog niet vertellen.