Gewonde bij frontale aanrijding op Stouweweg

Henry-Wallinga©-Stouweweg-Zwartsluis-02ZWARTSLUIS – Bij een aanrijding op de Stouweweg te Zwartsluis is vrijdag 11 oktober een jongeman gewond geraakt. De auto waarin hij zat botste frontaal op een tegenligger. De jongeman was vanaf huis op weg naar zijn werk, toen hij net buiten de bebouwde kom, in botsing kwam met een tegenligger.

De bestuurder kwam door de klap bekneld te zitten in zijn auto. De tegenligger kwam met de schrik vrij. De brandweer van Zwartsluis heeft onder begeleiding van het ambulancepersoneel de persoon uit het wrak bevrijd. Hiervoor werd het hydraulisch redgereedschap ingezet.

De opgeroepen traumahelikopter werd net voor de landing afbesteld, maar vloog nog wel even over.

De jongeman is met letsel aan zijn benen en mogelijk bekkenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst (VOA) heeft het ongeval in onderzoek.