Fietser en auto botsen op kruising in Genemuiden

GENEMUIDEN – Op de kruising van de Oosterbrugstraat en de Klaas Fuitestraat zijn donderdag aan het einde van de middag een fietser en een automobilist met elkaar in botsing gekomen. De fietser kwam vanaf het Havenplein rijdend op de Oosterbrugstraat. Een tegemoetkomende automobilist wilde links de Klaas Fuitestraat inrijden maar zag daarbij de fietser over het hoofd met een flinke aanrijding als gevolg.

De fietser werd een tijdje in de ambulance verzorgd en is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij. Na overleg tussen agenten en een aanrijdingsselecteur werd duidelijk dat er geen verder onderzoek nodig was door de Forensische Opsporing. De kruising was een tijdje afgesloten voor het verkeer.