3 gewonden bij botsing op splitsing Koloniedijk en de 3e Schansweg

Vinkenbuurt – Een personenauto en een bedrijfswagen zijn donderdagmiddag rond kwart over vier met elkaar in botsing gekomen op de splitsing van de Koloniedijk en de 3e Schansweg. Bij het ongeval raakten drie mensen gewond. Twee inzittenden van de personenauto en de bestuurder van de bedrijfswagen zijn allen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

Het ongeval ontstond toen de bedrijfswagen, rijdend op de Koloniedijk richting Nieuwleusen, de van rechts naderende personenauto vanaf de 3e Schansweg over het hoofd zag. Door het ongeval was de weg enige tijd afgesloten hetgeen zorgde voor verkeershinder. Vanwege werkzaamheden in Balkbrug werd de Koloniedijk namelijk gebruikt als omleidingsroute.

Bergingsbedrijf Autax kwam in actie om de twee zwaar beschadigde voertuigen af te voeren.