Gewonde bij eenzijdig ongeval op Verkavelingsweg

HASSELT – Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Verkavelingsweg. De man reed vanuit Zwolle op de Doornweg en raakte in de bocht vlak na de overgang naar de Verkavelingsweg in de berm en verloor de macht over het stuur. Hij kwam met zijn auto in de sloot tot stilstand.

De onfortuinlijke bestuurder kon zelf uit de auto klimmen en kreeg hulp aangeboden van een passant. Door de harde impact werd besloten om toch een ambulance te laten komen om de man te controleren op eventuele verwondingen. Na een korte check werd besloten de man over te brengen naar het Isala ziekenhuis in Zwolle.

De totaal vernielde Citroën werd door bergingsbedrijf Wolves vakkundig uit de sloot getakeld en afgevoerd. Tijdens deze bergingswerkzaamheden was de weg enkele minuten voor het verkeer afgesloten.