Bromfiets en auto botsen bij Koperen Hoogte

DE LICHTMIS – Een bromfietser is zondagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De bromfietser kwam vanaf de verkeerslichten het brom/fietspad afgereden richting de Lichtmisweg toen tegelijkertijd een auto vanuit de uitrit van de Koperen Hoogte kwam uitgereden met een flinke botsing als gevolg.

De bromfietser zag het ongeval aankomen en probeerde nog flink te remmen. Uiteindelijk gooide de jongeman de bromfiets om en kwam tegen het voorwiel van de auto tot stilstand. De bestuurder gleed door en kwam tegen de dorpel. Hij is met letsel aan zijn schouder/bovenarm overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd.

Een tweetal medewerkers van de verkeersongevallendienst kwamen naar de ongevalslocatie voor een onderzoek. Medewerkers van het etablissement kwamen melden dat het ongeval was opgenomen door de bewakingscamera’s. Deze zullen eerdaags worden opgevraagd en nauwkeurig worden bekeken.

De auto kon met lichte schade zijn weg vervolgen, de flink beschadigde bromfiets is door de politie meegenomen voor nader onderzoek.