Steekincident met dodelijke afloop in Dedemsvaart

Dedemsvaart – In de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 augustus ontving de politie een melding van een steekincident aan de Beatrixstraat. Bij het steekincident kwam een 34-jarige man uit Dedemsvaart om het leven.

Toen de politie arriveerde, begonnen zij direct met het reanimeren van het slachtoffer totdat dit werd overgenomen door ambulancepersoneel. De reanimatie heeft helaas niet mogen baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De politie trof een 46-jarige man uit Dedemsvaart aan vlakbij de plaats delict en hield hem aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Het steekincident heeft vermoedelijk te maken met een langslepend conflict en heeft geen relatie met de feestweek. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdere toedracht van het incident.