Auto te water aan Oude Wetering in Mastenbroek (Update)

MASTENBROEK – Een automobilist is vrijdagmorgen met zijn auto in het water langs de Oude Wetering beland. De bestuurder kon zichzelf bijtijds uit zijn benarde positie bevrijden. Politie, brandweer en ambulance waren allen snel ter plaatse. De man werd door ambulancepersoneel onderzocht op letsel maar hield enkel een nat pak over aan het avontuur.

De brandweer heeft voor de zekerheid het voertuig, welke midden in het water lag, gecontroleerd op de eventuele aanwezigheid van meerdere inzittenden. Hiervan was geen sprake waarop de brandweer terug kon keren naar de kazerne.

Bergingsbedrijf Wolves kreeg de taak om de B.M.W. uit het water te takelen en af te voeren. Om de berging veilig en vlotjes te laten verlopen werd de Oude Wetering tijdelijk afgesloten. De politie kwam later op de dag met een bericht naar buiten dat het ongeval veroorzaakt is door een aanrijding met een ander voertuig. De bestuurder van de andere auto is doorgereden zonder de te water geraakte bestuurder te helpen en zonder zijn/ haar gegevens achter te laten.

HEEFT U IETS GEZIEN?
Heeft u deze aanrijding zien gebeuren?
Heeft u rond dit tijdstip een beschadigde auto zien rijden in de buurt van de plaats van het ongeval?
Heeft u andere informatie die mogelijk interessant zou kunnen zijn omtrent deze aanrijding?

Zou u dan contact willen opnemen met de politie via 0900-8844? U kunt daarbij het volgende procesnummer doorgeven: 2017585150.