Botsing tussen tractor en auto na inhaalmanoeuvre

NIEUWLEUSEN – Op het Westeinde zijn na een inhaalactie een auto en een tractor met elkaar in botsing gekomen. Zowel de tractor als de auto reden richting Nieuwleusen. De bestuurster van de auto wilde de tractor met aanhanger inhalen vanwege de lage snelheid. Op hetzelfde moment besloot de bestuurder van de tractor om linksaf richting de Ebbenweg te gaan.

Het linker voorwiel van de tractor raakte de rechterzijde van de auto ter hoogte van het voorwiel. De bestuurster van de auto werd na het ongeval door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zij is door een bekende naar huis gebracht.

Bergingsbedrijf Wolves heeft de zwaar gehavende Toyota Aygo afgevoerd en zal deze naar een schadeherstelbedrijf brengen. De tractor kon zonder zichtbare schade zijn weg vervolgen.