Aanhanger raakt los van auto op oprit A28

DE LICHTMIS – Op de oprit van de A28 bij De Lichtmis is zaterdagavond een aanhanger gekanteld en losgeraakt van een auto. De combinatie kwam uit de richting van Nieuwleusen en wilde de snelweg op richting Zwolle.

De aanhanger begon te kantelen in een bocht en kwam uiteindelijk op de kant op het asfalt terecht. In de val werd een verkeerslicht beschadigd. Het verkeer richting de snelweg kon in eerste instantie nog langs het ongeval maar werd later toch enig moment stilgelegd.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de aanhanger met daarop een manbak, die eerder vandaag betrokken was bij een tragisch ongeval tijdens het Truckfestijn in Balkbrug, weer op de wielen getakeld en afgevoerd. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Ook het trekkend voertuig bleef ongeschonden.