Auto te water na stuurcorrectie op N331 bij Zwolle

ZWOLLE – Op de Hasselterweg, de N331 vlak voor Zwolle, is maandagmiddag een automobiliste na een stuurcorrectie met haar auto te water geraakt. De vrouw reed in de richting van Zwolle en raakte ter hoogte de Milligerplas naast de weg. De daarop volgende stuurcorrectie zorgde dat de auto weer op de weg kwam maar belandde op de verkeerde weghelft.

Opnieuw moest de automobiliste ingrijpen om de auto in de goede baan te krijgen, maar de auto raakte in een slip en er was geen houden meer aan. Na een tochtje door de berm kwam de Peugeot 206 cabriolet uiteindelijk in een sloot terecht. De bestuurster kon ongeschonden en zonder een nat pak te krijgen aan de wal komen.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft het elf jaar oude vehicle uit de sloot getakeld en afgevoerd. Voor de berging werd één weghelft afgesloten. Politieagenten lieten verkeer om beurten langs het ongeval.