Vrachtwagen botst op auto door voorrangsfout

STAPHORST – Bij een botsing tussen een auto en een vrachtwagen op een industrieterrein van Staphorst is woensdagmorgen een vrouw gewond geraakt. De vrouw reed in haar auto over de Wethouder Klompstraat en werd over het hoofd gezien door de chauffeur van een vrachtwagen die vanuit de Wethouder Timmermanstraat de kruising overstak naar de Wethouder Ohmannstraat.

De brandweer van Staphorst was opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling. Hiervan was gelukkig geen sprake. De vrouw was goed aanspreekbaar en werd voor een uitgebreid onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De personenauto is door een bergingsbedrijf van de kruising gehaald en afgevoerd, de vrachtwagen kon ietwat gehavend zelf zijn weg vervolgen.