Overval op Shell tankstation in Vollenhove (Update)

henry-wallinga-overval-tankstation_vollenhove-06VOLLENHOVE – Het Shell tankstation aan de Flevoweg in Vollenhove is dinsdagavond rond 19:08 uur overvallen. De politie is direct een Burgernetactie gestart waarin zij bewoners oproept uit te kijken naar een man van 1.90m met een klein baardje in een donkerblauwe jas met capuchon en sjaal.

Rond 19.05 uur kwam een man het tankstation binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Zodra de overval werd gemeld gingen agenten op zoek naar de dader. Op tactische plekken in de omgeving stonden politiewagens opgesteld om uit te kijken naar de dader. Daarnaast werd via Burgernet de hulp gevraagd van de inwoners van Vollenhove. Dankzij Burgernet kwamen er meerdere tips binnen. Een agent zag op de Flevoweg een man lopen die voldeed aan het signalement. De man, een 24-jarige inwoner uit Wanneperveen, is hierop aangehouden. Hij wordt verdacht van de overval op het tankstation aan de Flevoweg.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar meer getuigen. Was u rond 19.05 uur in de buurt van de Flevoweg en hebt u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Tijdens de zoektocht is onder andere een speurhond ingezet. Er zijn verschillende spullen