Auto vliegt uit de bocht en belandt in sloot van N377

Henry-Wallinga©-Ongeval-N377-Hasselt-07HASSELT – Op de Hasselterweg is vrijdagmorgen een automobilist met zijn voertuig van de weg geraakt. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De man reed vanaf De Lichtmis richting Hasselt en raakte in de bocht nabij ’t Rakje in een slip. Zijn voertuig kwam in de berm en sloeg op het laatste moment over de kop om in een sloot tot stilstand te komen.

De opgeroepen brandweer van Hasselt was snel ter plaatse maar hoefde niet in actie te komen. De automobilist had ondertussen al plaatsgenomen in een ambulance om gecontroleerd te worden op letsel. Hiervan was gelukkig geen sprake.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de 23 jaar oude Peugeot 205 Cabriolet uit het slootje getakeld en afgevoerd. Tijdens deze berging was de N377 een moment geheel afgesloten voor het verkeer.

Gerelateerde artikelen: