Fietser gewond bij aanrijding met auto op Hanzeweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hanzeweg-Hasselt-05HASSELT – Op de Hanzeweg is vanmorgen een fietser gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een auto met aanhanger. De jongen kwam vanaf het fietspad, parallel aan de Zwartewaterweg, en wilde de Hanzeweg oversteken. Hij zag daarbij de auto met aanhanger over het hoofd.

Volgens de bestuurder van de auto probeerden beide nog te remmen maar een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De fietser kwam tussen de auto en de aanhanger terecht en raakte gewond. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
De automobilist kwam met de schrik vrij. Tijdens de behandeling van het slachtoffer werd het verkeer door agenten geregeld en konden om beurten langs de hulpverleningsvoertuigen.