Auto vliegt uit de bocht en botst tegen schuur

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hagenweg-LaagZuthem-03LAAG ZUTHEM – Bij een eenzijdig ongeval op de Hagenweg is zaterdagmiddag één persoon gewond geraakt. De auto waarin de man zat vloog uit de bocht, gleed door een weiland en kwam vervolgens hard tegen een schuur tot stilstand.

Bij aankomst van de hulpdiensten lag er één persoon gewond in het weiland. Deze persoon is met behulp van een schepbrancard op de gewone brancard gelegd en is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De overige twee mannelijke inzittenden bleven ongedeerd.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Bergingsbedrijf Wolves kreeg enige hulp van de eigenaar van het land om het wrak te bergen. Met behulp van een shovel werd de totaal vernielde Ford Mondeo op het bergingsvoertuig gezet en afgevoerd.