Botsing op kruising in buitengebied van Dalfsen

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hofmanssteeg-Dalfsen-04DALFSEN – Op de kruising van de Oosterdalfsersteeg, Hofmanssteeg en de Haersolteweg, in het buitengebied van Dalfsen, heeft vrijdagmorgen een ongeval plaatsgevonden. De bestuurster van een Audi A4 reed op de Haersolteweg en verleende geen voorrang aan een van rechts komen de Mercedes C180.

Door de klap schoot de Audi door een heg en kwam in een moestuin van een woning terecht. De Mercedes bleef zwaar gehavend achter op het midden van de kruising. De bestuurster van de Audi en twee inzittenden van de Mercedes zijn voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aard van hun verwondingen is niet bekend.

De opgeroepen brandweerkorpsen van Dalfsen en Nieuwleusen hoefden voor zover bekend geen handelingen te verrichten en konden dan ook al snel weer terugkeren naar de kazerne. Bergingsbedrijf Wolves heeft beide voertuigen afgevoerd. Een onderzoek naar de toedracht werd ter plekke uitgevoerd door de aanwezige agenten.