Tweejaarlijks IMRUA-congres strijkt neer in Zwolle

Henry-Wallinga©-IMRUA-Congres-Zwolle-01ZWOLLE – Dit weekend stond Zwolle en omgeving in het teken van het 4e IMRUA-congres. Dit congres is speciaal voor motorrijdende hulpverleners vanuit Europa en ver daarbuiten. De vereniging is in 2009 opgericht en hield zijn eerste samenzijn in Hongarije.

Twee jaar later werden de motorrijders uitgenodigd om bijeen te komen in Slovenië en in 2013 kwam men in Duitsland bij elkaar om de nodige kennis en ervaringen te delen.

De 4e editie werd gehouden in Zwolle. Door de organisatie was een druk programma gemaakt. De vrijdag stond in het teken van enkele lezingen en workshops. Zaterdagmorgen werd een rondrit gehouden langs de IJssel en werden diverse steden aangedaan. De middag stond in het teken van een hulpverleningsdemonstratie en een rijvaardigheidstraining. Dit alles vond plaats op het parkeerterrein van Scania aan de Russenweg.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in Hattem waar het geslaagde weekend nog even werd doorgenomen. Morgenvroeg zullen alle deelnemers na een goed ontbijt weer huiswaarts keren.

Het volgende congres zal in 2017 plaatsvinden in Polen.
Meer informatie: www.imrua.eu