Ongeval op kruising Conradsweg-Klaas Kloosterweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Conradsweg-Staphorst-03STAPHORST – Op de kruising van de Conradsweg met de Klaas Kloosterweg West heeft woensdagmorgen een flinke aanrijding plaatsgevonden. Een automobiliste wilde vanaf de Klaas Kloosterweg de kruising oprijden maar zag een van rechts naderende automobilist uit de richting van Staphorst over het hoofd.

De vrouw boorde haar auto in de flank van het andere voertuig. De aangereden auto gleed een flink eind door de berm en kwam tientallen meters verderop tot stilstand. Vanwege de klap en de uitgesprongen airbags werd door de politie toch een ambulance opgeroepen om beide automobilisten te controleren. Een kind dat bij de vrouw in de auto zat, maar ondertussen al thuis was gebracht, werd later ook gecontroleerd.

Uit deze controle bleek dat er niemand letsel had opgelopen en geen verdere medische hulp nodig had. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft beide voertuigen afgevoerd. De kruising was een korte tijd afgesloten voor het verkeer.