Meerdere voertuigen betrokken bij aanrijding op A28

Henry-Wallinga©-Ongeval-A28-Lichtmis-11STAPHORST – Op de A28, tussen De Lichtmis en Staphorst, zijn maandag aan het eind van de middag twee rijstroken afgesloten in verband met een ongeval. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken.

Het ongeval ontstond rond half vijf. In totaal waren zes voertuigen met elkaar in aanraking gekomen. Een tweetal ambulances waren opgeroepen voor het behandelen van mogelijk letsel. Enkele automobilisten werden gecontroleerd in de ambulances maar zij behoefden geen verdere behandeling.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft met spoed de auto’s van de rijstroken gehaald. Ondanks deze snelle inzet ontstond er al snel een file van ongeveer tien kilometer. Alle voertuigen zijn overgebracht naar het depot van de berger. Daar konden de gedupeerden op alle gemak de schadeformulieren invullen en persoonsgegevens uitwisselen. Binnen een half uur was er van het ongeval, op de file na, niets meer te merken.