Kop-staart aanrijding bij rotonde Milligerplas

Henry-Wallinga©-Hasselterweg-Zwolle-01ZWOLLE – Opnieuw heeft er op de Hasselterweg, vlak voor de rotonde bij de Milligerplas, een kop-staart aanrijding voorgedaan. Ditmaal raakte geen enkele inzittende van de drie betrokken voertuigen gewond.

Een automobilist merkte te laat de wachtende rij voertuigen op en botste op de laatste in de rij. Door de klap botste de aangereden auto weer op de auto voor hem. Alle betrokkenen wisselden de gegevens uit en vulde de schadeformulieren in. Hulp van de politie was hierbij niet nodig.

De voertuigen hebben allen bij de aanrijding dusdanige schade opgelopen dat zij moesten worden afgesleept. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. Op dit punt komt het overigens geregeld tot een aanrijding.