Drie voertuigen betrokken bij aanrijding op kruising

Henry-Wallinga©-N334-Zwartsluis-06ZWARTSLUIS – Op de kruising van de N334 met de Berkenlaan en de Baanstraat in Zwartsluis heeft maandagmiddag 26 mei een ongeval tussen drie voertuigen plaatsgevonden. Een bestuurder van een bestelbus wilde vanaf de Berkenlaan linksaf de kruising oprijden. Daarbij werd een van rechts naderende auto met daarin een man en een vrouw over het hoofd gezien. Door de klap schoot de geramde auto door tegen een in de Baanstraat voor de kruising wachtende automobiliste.

Direct werden de hulpdiensten opgeroepen voor dit ongeval. Brandweer, politie en ambulancedienst waren zeer snel ter plaatse. Ambulancemedewerkers hebben de vrouwelijke inzittende van de geramde auto onderzocht op letsel. De overige betrokkenen hadden geen letsel. De vrouw behoefde, na een uitgebreide controle, geen medische hulp. Voor de opgeroepen brandweer waren, op het ontkoppelen van de accu’s na, geen werkzaamheden.

Het verkeer liep behoorlijk wat overlast op door dit ongeval. Er was slechts een rijbaan beschikbaar. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de drie beschadigde voertuigen afgesleept.