Twee gewonden bij éénzijdig ongeval

Henry-Wallinga©-Meppelerweg-Nijeveen-08NIJEVEEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Meppelerweg bij Nijeveen zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. De auto waarin zij zaten raakten door onbekende oorzaak in de naastgelegen sloot. Twee van de drie inzittenden raakten hierbij gewond. Brandweerkorpsen vanuit de gehele regio werden opgeroepen voor dit ongeval waarbij werd gemeld van een voertuig te water. Ook het mobiel medisch team werd vanuit het Universitair Medisch Centrum in Groningen ingevlogen met de Lifeliner 4.

De auto lag in een nagenoeg droge sloot waardoor de brandweerduikers al snel weer retour konden. Nadat de gewonden stabiel genoeg waren voor vervoer zijn zij met spoed met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis van Meppel. Over hun verwondingen is niets bekend.

De verkeersongevallendienst van politie Drenthe bracht de sporen van het ongeval in kaart en legden een en ander vast. Nadat dit onderzoek was afgerond kreeg bergingsbedrijf Leerentveld de taak om de totaal vernielde VW Golf uit de sloot te takelen.