Auto op de kop in sloot na eenzijdig ongeval

GENEMUIDEN – Op de Nieuwe Weg in Genemuiden is vanmiddag een personenauto met daarin twee personen op de kop in een sloot beland. Het tweetal, een vrouw uit Genemuiden en een man uit Zwartsluis, reden richting Genemuiden toen het ter hoogte van hectometerpaal 1.7 helemaal misging. Het tweetal kwam met de wielen van hun voertuig in de berm en verloor door de bekende ruk aan het stuur de controle over de auto. Deze gleed dwars de weg over en kwam met de neus in tegengestelde richting op de kop in een sloot tot stilstand.

Een tegemoetkomende automobilist zag het ongeval gebeuren en dacht zich geen moment. De man sprong de sloot in om het tweetal te hulp te schieten. Gelukkig bleef het tweetal ongedeerd en konden snel door een familielid naar huis worden gebracht. Een politie-eenheid van team Horst en Waterland heeft de nodige gegevens genoteerd waarna bergingsbedrijf Hooikammer de totaal vernielde Mitsubishi Space Star uit de sloot mocht takelen.