Twee gewonden bij éénzijdig ongeval N375

MEPPEL – Op de Provinciale weg N375 de weg van Meppel naar Ruinen heeft zondagmiddag rond 14: 00 uur een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Door onbekende oorzaak raakten een Volkswagen Golf met daarin twee mannen van de weg. De auto botste tegen de wal van een droge sloot en vloog over de kop. De auto kwam weer op de wielen tot stilstand. Beide inzittenden zijn door de hulpverleners uit de auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.

De ingevlogen trauma-arts is met één van de gewonden in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Volgens de eerste meldingen zou het gaan om een ongeval met meerdere voertuigen. Hiervan was geen sprake.

Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. Er was één rijstrook afgezet voor de hulpverleners. De dienst Verkeersongevallenanalyse nam de sporen op en legden de nodige bewijsstukken vast op de gevoelige plaat. Berger Hooikammer voerden de totaal vernielde VW Golf af.