Ongeval Letsel op de J.J. Gorterlaan te Staphorst

STAPHORST – Op de kruising J.J. Gorterlaan met de Staphorster Kerkweg zijn bij een botsing woensdagavond twee gewonden gevallen. De bestuurder van een zwarte Ford Focus rijdende op de Staphorster Kerkweg verleende geen voorrang aan de bestuurder van een lichtgroene Skoda Octavia die nietsvermoedend op de J.J. Gorterlaan reed. De Skoda boorde zich in de flank van de Ford en lanceerde deze. De auto kwam tot stilstand in een droge sloot.

De bestuurder van de Ford moest door het brandweerpersoneel uit de auto worden gehaald. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Skoda was zelf uit de auto gestapt en werd in een tweede ambulance onderzocht. Voor een uitgebreide controle werd ook hij vervoerd naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen dienst van politie IJsselland nam de sporen op ondanks dat de situatie en de oorzaak vrij duidelijk zijn. De twee totaal vernielde auto’s zijn door een berger afgevoerd.