Vier gewonden bij kop-staart aanrijding N331

HASSELT – Bij een kettingbotsing op de Zwartsluizerweg, de N331, zijn vanmorgen vier gewonden gevallen. De gewonden zaten in een busje en zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten kregen rond 10:50 uur een melding van ongeval met letsel waarbij meerdere voertuigen waren betrokken. Ter plaatse trof men een viertal beschadigde voertuigen aan.

Voor de bevrijding van de slachtoffers hoefde de brandweer geen redgereedschap te gebruiken. Een tweetal ambulances bracht de gewonden over naar het ziekenhuis. Door het ongeval liep het verkeer richting de kop van Overijssel compleet vast. De verkeersongevallendienst bracht de situatie nauwkeurig in kaart. Bergingsbedrijf Hooikammer uit Staphorst sleepten drie van de vier voertuigen af. Over de oorzaak van het ongeval kan nog geen uitspraak worden gedaan.