Ongeval letsel tussen snorfiets en auto

HASSELT – Op de Buiten de Venepoort heeft vanmiddag een ongeval met letsel plaatsgevonden. Een personenauto die net wilde wegrijden bij het tankstation zag een snorfiets over het hoofd. Op de snorfiets zat een man met achterop een meisje en achter de snorfiets nog een aanhangertje met daarin een klein kindje.

De bestuurster van de auto had het drietal niet gezien en botste met de voorkant van de auto tegen de snorfiets aan. De man en het meisje werden over het asfalt geslingerd en het aanhangertje viel op zijn zij. De ambulancebroeders en politie waren snel ter plaatse en onderzochten de man, het meisje en de kleine man.

Na het onderzoek bleek dat het meisje mee naar het ziekenhuis moest voor letsel in haar gezicht, het kleine kind kreeg voor de schrik een Good-Bear. De bestuurster van de personenauto was enorm geschrokken maar had geen letsel.

De politie doet een verder onderzoek naar het ongeval. Het verkeer had enige tijd hinder van het ongeval omdat de weg kort werd afgezet.